html[data-ui=problee] .problee-geobook-stat{font-size:var(--text-xs,12px);color:var(--text-muted)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-mono{font-family:var(--font-mono);font-variant-numeric:tabular-nums}html[data-ui=problee] .problee-geobook-clear{font-size:var(--text-xs,12px);font-weight:var(--font-weight-strong);color:var(--text-muted);border:1px solid var(--border-subtle);border-radius:6px;padding:5px 10px;background:transparent}html[data-ui=problee] .problee-geobook-clear:hover{color:var(--text);background:var(--surface-2)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-pane{position:relative;background:var(--surface-1);border:1px solid var(--border-subtle);border-radius:6px;overflow:hidden}html[data-ui=problee] .problee-geobook-float-label{position:absolute;top:12px;left:14px;z-index:3;pointer-events:none}html[data-ui=problee] .problee-geobook-float-hide{position:absolute;top:8px;right:10px;z-index:3;background:var(--surface-1)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-label{font-size:var(--text-xs,12px);font-weight:var(--font-weight-strong);letter-spacing:.08em;text-transform:uppercase;color:var(--text-muted)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-globe-wrap{position:relative;height:min(68vh,620px)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-canvas{position:absolute;inset:0;width:100%;height:100%;cursor:grab;touch-action:none}html[data-ui=problee] .problee-geobook-tooltip{position:absolute;pointer-events:none;max-width:270px;background:var(--surface-1);border:1px solid var(--border-strong,var(--border-subtle));border-radius:6px;padding:8px 10px;z-index:4}html[data-ui=problee] .problee-geobook-tooltip-question{font-size:var(--text-xs,12px);font-weight:var(--font-weight-strong);color:var(--text)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-tooltip-meta{font-size:var(--text-xs,12px);color:var(--text-muted);margin-top:2px}html[data-ui=problee] .problee-geobook-tooltip-question+.problee-geobook-tooltip-question{border-top:1px solid var(--border-subtle);margin-top:4px;padding-top:4px}html[data-ui=problee] .problee-geobook-tooltip-more{font-size:var(--text-xs,12px);color:var(--text-muted);margin-top:3px}html[data-ui=problee] .problee-geobook-trade-link{font-size:var(--text-xs,12px);font-weight:var(--font-weight-strong);color:var(--accent);margin-left:auto;white-space:nowrap}@media (max-width:1023px){html[data-ui=problee] .problee-geobook-globe-wrap{height:52vh}}html[data-ui=problee] .problee-geobook-pill{display:inline-flex;align-items:center;gap:6px;position:relative}html[data-ui=problee] .problee-geobook-strip{display:flex;align-items:center;gap:10px;flex-wrap:wrap;background:var(--surface-1);border:1px solid var(--border-subtle);border-radius:6px;padding:9px 12px}html[data-ui=problee] .problee-geobook-strip-title{font-size:var(--text-sm,13px);font-weight:var(--font-weight-strong);color:var(--text);white-space:nowrap}html[data-ui=problee] .problee-geobook-strip-help{font-size:var(--text-xs,12px);color:var(--text-muted)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-home-split{display:grid;grid-template-columns:minmax(0,46%) minmax(0,1fr);gap:14px;align-items:stretch}html[data-ui=problee] .problee-geobook-home-split>.problee-geobook-home-main{min-width:0}html[data-ui=problee] .problee-geobook-home-main>*+*{margin-top:.75rem}html[data-ui=problee] .problee-geobook-home-panel{display:flex;flex-direction:column}html[data-ui=problee] .problee-geobook-home-panel .problee-geobook-globe-wrap{height:auto;flex:1;min-height:300px}@media (max-width:639px){html[data-ui=problee] .problee-geobook-home-split{grid-template-columns:minmax(0,1fr)}html[data-ui=problee] .problee-geobook-home-panel .problee-geobook-globe-wrap{height:34vh;min-height:0;flex:none}}html[data-ui=problee] .problee-geobook-flash{animation:problee-geobook-flash 1.6s ease-out}@media (prefers-reduced-motion:reduce){html[data-ui=problee] .problee-geobook-flash{animation:none;box-shadow:0 0 0 2px var(--outcome1)}}